Hoppe over navigering

Bærekraft i praksis

For Daimler er ikke bærekraft bare en motetrend, men en viktig holdning. For å gjøre vårt for denne globale målsetningen, har vi satt opp et tydelig veikart for å gjøre transportbransjen CO₂-nøytral. Elektrisk mobilitet er nøkkelen til bærekraft, og med eCitaro realiserer vi bærekraft allerede i dag: uten lokale CO₂-utslipp.

Illustrasjon med lastebil

Mot CO₂-nøytral produksjon.

Bærekraft stanser ikke ved elektriske busser. For å redusere CO₂-utslippet må vi se på helheten. Derfor skal alle europeiske Daimler-fabrikker produsere CO₂-nøytralt fra 2022 . Vi reduserer også konsekvent CO₂-utslippene våre med klimanøytral produksjon, og vi ønsker å unngå utslipp der det er mulig. I tillegg til å benytte grønn strøm, bygger vi kontinuerlig ut fornybar energi på anleggene våre. En dekkende strømavtale skal sikre at alle Daimler Truck AG sine fasiliteter i Tyskland får dekket strømbehovet sitt med strøm fra vind-, sol- og vannkraft.

Lastebil på bro om natten

Profesjonell rådgivning.

Det kan være vanskelig å omstille seg til den nye tiden. Derfor har Daimler egne eksperter hos eMobility Consulting som støtter transportbedrifter under realiseringen av elektromobilitetskonsepter for det urbane rom. Da gjennomgås kundens ønsker og visjoner i detalj, og deretter utvikles det et nøye tilpasset konsept for realisering i fellesskap med kunden.

Relaterte artikler om buss

Serviceavtaler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – serviceavtalene til Daimler gjør langsiktig planlegging enklere og

Vedlikehold av buss

Moderne busser har mye utstyr som påvirker kjøreopplevelsen, funksjonalitet, sikkerhet og driftskostnader.