Hoppe over navigering

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål om service

Du kan bestille time til verksted per telefon.

Du kan også ringe til ditt foretrukne/nærmeste verksted. Oversikt over våre verksteder finner du her.

Service er regelmessig vedlikehold av bilen din. Alle våre biler har fleksibelt service system (FSS). For å vite om bilen din trenger service trenger vi informasjon om kilometerstand, samt service informasjon fra display i bilens instrument.

Før et verkstedbesøk avdekker vi om bilen er innenfor garantitid eller ikke. Garantien er noe som tilbys av fabrikk, importør, forhandler eller en selger.

Det kan være vanskelig å bekrefte om noe dekkes av garantien eller ikke før vi har hatt bilen inne på et av våre verksteder. Først da kan vi få klarhet i hva som eventuelt er galt, årsaken til at det oppstår og om dette dekkes av garantien eller ikke.

Kontakt en av våre verksteder for å bestille en verkstedtime. Vi tar inn bilen og kontakter deg tilbake så fort vi har en avklaring.

Ønsker du å avbestille timen kan du enkelt gjøre det ved å ringe til din forhandler. Vi kan gjerne flytte timen din eller skreddersy verkstedbesøket etter dine behov om ønskelig.

Ofte stilte spørsmål om leasing

Hos vår finansieringspartner kan du ved utløp av leieperioden velge å:

  • Fortsette leieperioden
  • Be om å få kjøpe gjenstanden
  • Levere gjenstanden tilbake

Leasing med restverdi innebærer at vi stiller garanti for verdien av gjenstanden etter leieperioden. Restverdi gjør at leiebeløpet blir betydelig redusert, fordi gjenstanden må leveres tilbake til oss ved utløp av perioden. Fordelen din ved restverdi er at vi overtar risiko for verdifall i leieperioden.

Lån innebærer at bedriften eier gjenstanden selv. Gjenstanden må derfor aktiveres i balansen og avskrives over tid. Ved leasing leies gjenstanden i en på forhåndsbestemt periode.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Har du noe du lurer på? Snakk med våre kundebehandlere på telefon eller send oss en melding.

Send oss en melding
kundeservice

related Artikler

Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til