Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Citaro hybrid

Citaro hybrid er redusert forbruk, god driftsøkonomi og bærekraft i skjønn forening.

Merecdes-Benz Citaro hybrid
  • Om bussen
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Citaro hybrid - en revolusjon

Mercedes-Benz Citaro hybrid er en revolusjonerende hybridbuss som setter nye standarder innen kollektivtransport. Kombinasjonen av elektrisk og tradisjonell drivlinje gir fremragende drivstoffeffektivitet og redusert utslipp, noe som gir økonomiske fordeler og støtter bærekraftige transportmål. Disse egenskapene, sammen med Mercedes-Benz' anerkjente kvalitet og pålitelighet, gjør Citaro hybrid til et utmerket valg over konkurrerende modeller.

Citaro hybrid kommer med et avansert sett av sikkerhetsfunksjoner, inkludert Mercedes-Benz' integrerte sikkerhetskonsept, ABS-bremser, elektronisk stabilitetsprogram (ESP), og et omfattende sett av passive sikkerhetsfunksjoner. Disse systemene jobber sammen for å redusere risikoen for ulykker, beskytte passasjerene ved kollisjoner, og sikre trygg og sikker drift under alle forhold.

Overlegne kjøreegenskaper

På veien utmerker Citaro hybrid seg med sin overlegne kjøreegenskaper og komfort. Den kraftige hybridmotoren gir jevn og responsiv ytelse, mens det ergonomiske interiøret og det høye komfortnivået sørger for en behagelig reise for passasjerene. I tillegg er Citaro hybrid designet for å håndtere et bredt spekter av ruter og tjenester, noe som gir større fleksibilitet og effektivitet i driften.

Med Mercedes-Benz Citaro hybrid velger du ikke bare en buss, du velger en avansert, effektiv og trygg løsning for fremtidens kollektivtransport.

Mercedes-Benz Citaro hybrid på bussholdeplass

Ta kontakt med oss

Interessert i å vite mer om Mercedes-Benz Citaro hybrid?

Hos oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss får du hjelp til å velge riktig buss for deg. Ta kontakt med våre rådgivere i dag.