Hoppe over navigering

Mercedes-Benz eCitaro

Den elektriske versjonen av storselgeren Citaro, eCitaro, tar e-mobilitet til et helt nytt nivå.

  • Om bussen
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Elektrisk revolusjon: eCitaro

Med eCitaro, har Mercedes-Benz ikke bare tilført sin portefølje av den verdenskjente Citaro med en helelektrisk bybuss, men også satt en ny benchmark for fremtidens e-mobilitet. eCitaro bybuss kombinerer innovativ batteriteknologi med nettverket av høyteknologiske systemer og fremhever seg selv med en markant, futuristisk design, som setter ny standard for elektriske bybusser, klare for urbane utfordringer.

eCitaro buss på veien

Elektrisk økonomi, en investering i fremtiden

Selv om den initiale investeringen i e-busser kan være høyere sammenlignet med konvensjonelle busser, balanserer fordelene disse kostnadene.

Reduserte energikostnader og færre vedlikeholdsutgifter betyr at de årlige driftskostnadene for eCitaro er betydelig lavere. I tillegg kommer miljøfordelene, som kan føre til subsidier eller skattefordeler, avhengig av lokale regelverk. Med ekspertisen fra Daimler Buses' eMobility Consulting ved din side, blir overgangen til eCitaro ikke bare enkel, men også en beslutning som sikrer din transportvirksomhet både økonomisk og bærekraftig suksess i de kommende årene.

Bygget for hver utfordring

eCitaro representerer den nyeste standarden innen bussinnovasjon og pålitelighet. Den har ikke bare bevist sin kapasitet for serieproduksjon på papiret, men også i virkelighetens tøffe tester: fra de bitende kuldegradene ved polarsirkelen til den brennende varmen i Spania.

Dens avanserte batteriteknologi sikrer konstant ytelse selv under de mest krevende forhold, mens dens toppmoderne sikkerhetsfunksjoner setter en ny standard i bransjen.

Med en kombinasjon av slitesterk konstruksjon, avansert teknologi og stilfullt design, er eCitaro mer enn bare en buss; den er fremtiden for effektiv og bærekraftig urban transport. Med eCitaro i flåten, er transportbedrifter utrustet for å møte dagens utfordringer og de som venter rundt neste sving.

eCitaro foran Mercedes-Benz forhandler

Bybeskyttelse for alle

I tette bylandskap prioriterer Mercedes-Benz sikkerhet fremfor alt med sin visjon om ulykkesfri kjøring. eCitaro beskytter ikke bare de inni bussen, men også dem utenfor. Med det akustiske varslingssystemet kan fotgjengere enklere oppdage den stillegående eCitaro. Blindsoneassistenten og Preventive Brake-assistent sikrer ytterligere trygghet i byens pulserende hjerte, både for passasjerer og for fotgjengere.

eCitaro i futuristisk bybilde

Designet for morgendagen

eCitaro er ikke bare en innovativ buss; den er en inkarnasjon av Mercedes-Benz’ fremtidsvisjon.

Med sin dynamiske og ekspressive design, som henter inspirasjon fra Mercedes-Benz Future Bus, kombinerer eCitaro det klassiske bybussutseendet med futuristiske designelementer. Flotte detaljer, som de integrerte LED-lysene og de strømlinjeformede konturene, gir den et moderne preg. Denne bussen er ikke bare et skritt fremover i transportteknologi, men også et vitnesbyrd om hvordan fremtidens urbane mobilitet kan se og føle.