Hoppe over navigering

Mercdes-Benz Actros

Actros utmerker seg som en revolusjonerende stjerne i langtransport og tung distribusjonstransport ved å kombinere allsidighet, pålitelighet, banebrytende sikkerhet og eksepsjonell effektivitet.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz Actros
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Høy sikkerhet som standard

For å beskytte føreren, kjøretøyet og andre trafikanter er Actros utstyrt med en rekke sikkerhetskomponenter som standardutstyr. Digitale assistenter som Active Brake Assist 5 gir effektiv støtte i kritiske situasjoner og kan i visse tilfeller utløse en fullbremsing mot stillestående og bevegelige gjenstander.

Ytterligere sikkerhetsfunksjoner inkluderer kjørefeltassistent, stabilitetsreguleringsassistent og oppmerksomhetsassistent, samt avanserte systemer som Active Sideguard Assist, som kan utløse en automatisk bremsing i farlige høyresving situasjoner i tettbygde strøk.

Røde Mercedes-Benz Actros lastebiler utstilt

En ny dimensjon innen komfort

Komfort i en lastebil handler ikke bare om seter og klimaanlegg. I Actros har Mercedes-Benz fokusert på å skape en harmonisk arbeidsplass med en hjemlig atmosfære.

Førerhuset er utformet med ekstra vekt på bevegelsesrom og atmosfære, samtidig som den praktiske sjåførhverdagen er tatt godt vare på. LED-komfortbelysning og et spesifikt interiørkonsept gir et behagelig lys som forenkler orienteringen under pauser eller kjøring i mørke, noe som ytterligere bidrar til å motvirke utmattelse og øke produktiviteten.

Motor tilhørende en Mercedes-Benz Actros

Grunnleggende sparsommelig og lønnsom

Med 3. generasjons motoren OM 471 blir Actros enda mer effektiv, uten at det går på bekostning av ytelse. Faktisk bidrar den innovative motoren til en reduksjon i drivstofforbruk på inntil 4%, noe som er av avgjørende betydning for lastebilens driftsøkonomi.

Ikke bare det, men Mercedes-Benz har finslipt aerodynamikken for å redusere luftmotstanden, som i sin tur også reduserer drivstofforbruket. For eksempel kan bruk av MirrorCam redusere drivstofforbruket med inntil 1,3% sammenlignet med vanlige speil.

Tekniske data og tilpasningsmuligheter

Actros tilbyr ikke bare driftssikre og drivstoffgjerrige Euro VI-motorer, men kommer også i åtte forskjellige førerhusvarianter. Dette betyr at uansett dine behov, vil det mest sannsynlig være en Actros-modell som passer perfekt for deg.

Hvorfor velge Mercedes-Benz Actros?

Dette er lastebilen som setter standarden i langtransport med avanserte sikkerhetsfunksjoner, eksepsjonell komfort og overlegen effektivitet. Actros tilbyr en unik kombinasjon av pålitelighet og lave driftskostnader, og gjør allerede nå det andre bare snakker om. Actros er lastebilen for de som ikke vil gå på kompromiss med kvalitet eller ytelse.

Vil du vite mer om Actros?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Mercedes-Benz Actros.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til

Mann som hilser til lastebilsjåfør
Veihjelp S24H

Uhell eller ulykke? Mercedes-Benz Service hjelper deg profesjonelt videre. Mercedes-Benz Service24h til og med

Finner du ikke det du leter etter?