Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Actros inntil 250 tonn

Actros inntil 250 tonn er ekstra solid, utstyrt med en kraftig motor og tøff girkasse som takler tung last og krevende kjøreforhold.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz Actros inntil 250 tonn i solnedgang
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Om Actros inntil 250 tonn

Mercedes-Benz Actros inntil 250 tonn er ikke bare en lastebil; det er en revolusjonerende tungtransporter som setter standarder for komfort, ytelse og fleksibilitet. Dette kjøretøyet er konsekvent utviklet for å transportere ekstra stor og tung last, noe som gjør det til et uslåelig valg i transportsektoren.

Førerhusvarianter for Mercedes-Benz Actros inntil 250 tonn

Tungtransport på letteste måte

Det første som fanger oppmerksomheten er Actros' trekkraft. Dens 6-sylindrede rekkemotorer er ikke bare trekkvillige, men også spesialdesignet for å dekke alle behov innen tungtransport.

Med tillegg av hekkjølesystem og en slitasjefri turboretarderclutch, er denne lastebilen i stand til å håndtere ekstreme belastninger ved igangkjøring og rangering. PowerShift Advanced-sjalteautomatikk kommer som en tilleggsfunksjon, hvor du kan velge mellom 12 eller 16 gir, og tilbyr en kraftig drivlinje som tåler store påkjenninger.

Actros' tilpasningsdyktighet i tungtransport

En av de mest bemerkelsesverdige aspektene ved Actros inntil 250 tonn er dens fleksibilitet og oppgaveorientering. Dette kommer til syne i de forskjellige svingskivene og monteringsplatene samt tilhengerfestene for tungtransport både foran og bak.

Den ekstra robuste chassis-, fjærings- og rammekonstruksjonen sikrer at den disponible kraften overføres effektivt til veien, selv under maksimal belastning.

Actros intill 250 tonn førerhus Giga space

Førerhus som maksimerer komfort og funksjonalitet

Actros er utstyrt med to varianter av førerhus: L-førerhus GigaSpace og L-førerhus BigSpace.

GigaSpace er det største og mest komfortable, og er designet for å dekke plassbehovet til et mannskap på to sjåfører. Med en høyde på 2,13 m fra tak til gulv mellom setene, gir det sjenerøse plassforhold både innvendig og utvendig, noe som sørger for gode hvilepauser og optimal organisering.

BigSpace, på den andre siden, gir også et stort innvendig volum og mye bagasjeplass, noe som bidrar til en avslappende atmosfære i førerhuset.

Avansert teknologi i Actros

Den teknologiske infrastrukturen i Actros inntil 250 tonn er en annen faktor som hever standarden for tungtransport.

Fra sidekledning med kjøleluftinntak for optimal tilførsel av kjøleluft til LED-frontlykter for spesielt høyt lysutbytte og lang levetid, har hver eneste komponent blitt nøye utvalgt og testet. Actros kommer også med en rekke spesialfunksjoner som en høydejusterbar, forsterket tilhengerkobling foran, og robuste, luftavfjærede bakaksler med inntil 13,4 tonns bæreevne.

Interessert i å vite mer om Mercedes-Benz Actros inntil 250 tonn?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Mercedes-Benz Actros.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til

Finner du ikke det du leter etter?