Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Actros L

Actros L markerer seg som en revolusjonerende innovasjon innen langtransport og lastebilkjøring ved å kombinere luksus, effektivitet, og en upåklagelig driftssikkerhet.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz Actros L i skumring
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Høy sikkerhet som standard

Sikkerhet er en grunnleggende komponent i Actros L. Utrustet med en mengde sikkerhetsfunksjoner som standardutstyr, har denne lastebilen alt fra Active Brake Assist 51 til oppmerksomhetsassistent og kjørefeltassistent. Spesielt unikt er lastebilens evne til å reagere på bevegelige fotgjengere ved hastigheter på opptil 50 km/t.

I tillegg tilbyr Actros L avanserte systemer som Active Sideguard Assist, som kan utløse en automatisk bremsing ved farlige høyresving situasjoner i tettbygde strøk.

Nye dimensjoner av komfort

Komfort er mer enn bare gode seter og god klimakontroll; det handler om sjåførens totale arbeidsmiljø. Actros L er derfor designet med ekstra fokus på bevegelsesrom og atmosfære, alt for å gjøre lange transporter så behagelige som mulig.

Mercedes-Benz Actros L hytte

Kostnadseffektiv og lønnsom langtransport

Driftsøkonomi er et viktig fokusområde for Actros L. Den nye 3. generasjonen av OM 471-motoren gir lavere drivstofforbruk uten å kompromisse med ytelse. Dette bidrar til reduserte totalkostnader og dermed økt lønnsomhet for transportbedriften.

Innovasjon for økt effektivitet

Actros L kommer med den banebrytende Predictive Powertrain Control-teknologien, noe som ytterligere bidrar til drivstoffeffektivitet.

Kombinert med den avanserte aerodynamikken, som inkluderer den innovative MirrorCam, tilbyr denne lastebilen en reduksjon i drivstofforbruk på opptil 1,3% sammenliknet med tradisjonelle speil.

To røde Mercedes-Benz Actros L oppstilt foran bro

Mercedes-Benz Actros L

Actros L er lastebilen for dem som søker en unik kombinasjon av avanserte sikkerhetsfunksjoner, eksepsjonell komfort og enestående effektivitet. Den setter en ny standard i langtransport og tilbyr det som mange andre bare snakker om: en ekstraordinær kjøreopplevelse uten kompromisser.

Vil du vite mer om Actros L?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Mercedes-Benz Actros L.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til