Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Actros skapbil

Actros oppfyller de voksende kravene i tung distribusjonstransport bedre enn noensinne, i tillegg til å tilby det aller beste innen komfort og sikkerhetsteknologi.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz Actros skapbil på veien
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Komfort og arbeid i perfekt harmoni

Komfort er mer enn bare luksus. Vi har svart på de økte kravene innen tungtransport og sørget for en lastebil med behagelige arbeids- og kjøreforhold.

Moderne, ergonomisk, praktisk, motiverende og, ikke minst, effektivitetsøkende. Vi er helt sikre i vår sak: Enten du er sjåfør eller bedriftseier, vil arbeidsplassen i Actros imponere deg. Actros tilbyr føreren de beste arbeids- og kjøreforholdene, og takket være den intelligente nettverkskoblingen med sentral- og logistikkprosesser, tilbyr den også eksepsjonell yteevne.

Grunnleggende sparsommelig

Actros leverer pålitelig, drivstoffbesparende kjøretøyteknikk, lavere kostnader og høyere avkastning. Kort oppsummert: Actros gir økt effektivitet. Et lavt drivstofforbruk er avgjørende for god driftsøkonomi, og en egenskap Actros har demonstrert i daglig bruk.

Når Actros kommer på banen, snakker vi om en lastebil som sparer inntil 5% - for eksempel gjennom en ytterligere optimalisering av drivlinjen, bruken av MirrorCam2 og den videreutviklede Predictive Powertrain Control, som kan gi lavere forbruk på landeveier og hovedveier.

Inne i hytten til en Actros skapbil

Førerhusvarianter

Med seks varianter å velge mellom har Actros førerhus som forenkler og effektiviserer arbeidet i distribusjonstransport. Ønsker du full påbygglengde, er S-førerhuset ClassicSpace et naturlig førstevalg. M-førerhuset ClassicSpace egner seg godt til for eksempel dagkjøring, mens M-førerhuset CompactSpace passer for påbygg over førerhuset. Felles for alle førerhusvariantene er god oversikt og høy nyttelast.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til