Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Arocs

Arocs er en ekstra robust lastebil som tåler en trøkk og tar alle utfordringer på strak arm.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz Arocs på byggeplass
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Tåler en trøkk

Arocs, den ekstra robuste lastebilen fra Mercedes-Benz, er designet for å tåle de tøffeste utfordringene i anleggstransporten. Med en rekke modellvarianter, fra 18 til 41 tonn, er Arocs en allsidig aktør som kan tilpasses ulike behov. Den utmerker seg med bruksorienterte førerhus som gir optimal robusthet og belastningsevne, i tillegg til å tilby et spennende sortiment av komfortfunksjoner. Føreren får glede av tre forskjellige cockpitvarianter, et multifunksjonsratt og den nyeste sjalteautomatikken med PowerShift 3.

Effektiv på alle plan

Motoren i Arocs er bærebjelken i lastebilens ytelse. Den er utstyrt med fremtidsrettet, høyeffektiv Euro VI-teknologi og kommer i fire sylindervolumklasser, fra 7,7 liter til 15,6 liter. Dette gir sjåføren et bredt spekter av motoreffekttrinn og sikrer maksimal ytelse under ulike arbeidsforhold. Kombinert med den innovative 3. generasjons motoren OM 471, oppnår Arocs enda lavere drivstofforbruk — en nedgang på inntil 4%.

Mercedes-Benz Arocs i aksjon på byggeplass

Innovasjon, sikkerhet og pålitelig effekt

Arocs' design legger vekt på både innovasjon og sikkerhet, utrustet med avanserte funksjoner som elektroniske bremssystemer med ABS, ASR, bremseassistent og rullesperre, i tillegg til stabilitetsregulering og sporassistent.

Du kan oppgradere lastebilen med tilleggsutstyr som innovative LED-frontlykter og MirrorCam, som forsterker både sikkerhet og førerkomfort. Parallelt med dette holder Arocs seg til Mercedes-Benz’ strenge kvalitetsstandarder, validert gjennom omfattende tester for robusthet, levetid og pålitelighet ved deres forsknings- og utviklingssenter i Wörth.

Lastebilen setter en ny bransjestandard for effektivitet og pålitelighet med sitt oppgaveorienterte design, som lar deg velge mellom bred eller smal sporvidde og et bredt utvalg av komponenter som aksler, rammer, fjæringer og bremser.

Interessert i å vite mer om Mercedes-Benz Arocs?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Mercedes-Benz Arocs.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til