Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Atego anlegg

I enhver sektor av anleggsbransjen, leverer Mercedes-Benz Atego topp ytelse og effektivitet.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz Atego anleggsbil
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Mercedes-Benz Atego løser dine anleggsutfordringer

Uansett hvilken sektor av anleggsbransjen du opererer i, og uansett hvilke kjøretøykonfigurasjoner du benytter, er Atego en svært allsidig lastebil.

Mercedes-Benz Atego er designet med en vektprofil mellom 7,5 og 16 tonn. Denne spesifikasjonen gjør den velegnet for en rekke anleggsoppgaver, fra lettere byggeprosjekter til mer krevende transportoppgaver.

Det er ikke bare en lastebil; det er en allsidig plattform for å løse transportutfordringer innenfor ulike sektorer i anleggsbransjen.

Mercedes-Benz Atego på vei

Designet for komfort og funktionalitet

Førerhusene i Atego-serien, inkludert S-førerhuset og S-førerhuset med en 180 mm forskjøvet bakvegg, kombinerer kompakte ytre mål med romslig innvendig plass. Førerhusenes design har som mål å maksimere både komfort og funksjonalitet, og de inkluderer en rekke oppbevaringsmuligheter og ergonomiske løsninger.

Fokus på effektivitet og kjøreopplevelse

Atego tar effektivitet på alvor med sine kraftige Euro VI-motorer. Disse motorene kombinerer høy ytelse og lavt drivstofforbruk, noe som gjør Atego til et godt økonomisk valg. Valgene strekker seg fra 4- til 6-sylindrede rekkemotorer, noe som gir potensielle eiere fleksibilitet til å matche deres spesifikke behov.

Atego inneholder en rekke systemer for å forbedre kjøreopplevelsen, inkludert stabilitetskontroll, bakakselføring og avansert fjæring. Disse funksjonene er integrert for å gi en balansert og sikker kjøreopplevelse.

Mercedes-Benz Atego plasserer karusell på lekeplass

Bygget for sikkerhet og pålitelighet

Innovative førerassistansesystemer som Active Brake Assist 51 er standard for å forbedre sikkerheten. Disse funksjonene bidrar til å redusere risikoen for ulykker, øke effektiviteten og avlaste føreren, slik at du kan komme trygt frem på hver eneste tur.

Med over 125 års erfaring i kjøretøyproduksjon, har Mercedes-Benz fokusert på pålitelige komponenter i Atego-serien. Robuste materialer og konstruksjonsmetoder sikrer at Atego kan tåle de kravene som stilles i anleggsbransjen.

Mercedes-Benz Atego

Mer enn bare en lastebil; den er et verktøy som hjelper deg å mestre daglige transportoppgaver effektivt. Med skreddersydde løsninger og lange serviceintervaller, gir Atego deg det du trenger for å øke effektiviteten og redusere totale eiekostnader.

Interessert i å vite mer om Atego anleggslastebil?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Mercedes-Benz Atego anleggslastebil.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til