Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Atego skapbil

Med Mercedes-Benz Atego i flåten er du godt utrustet for å takle utfordringene som følger med distribusjonstransport. Atego er skapt for å være effektiv og pålitelig, og tilbyr en bruksoptimert kjøretøykonfigurasjon som passer nesten alle behov og bransjer.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz Atego i fart på brostein
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Allsidighet og tilpasningsevne

Atego fra Mercedes-Benz setter en ny standard for allsidighet og tilpasningsevne i lastebilindustrien, noe som gjør den til en go-to løsning for distribusjonstransport. Med et bredt utvalg av motor- og størrelsesvalg og skreddersydde utstyrsalternativer sørger Atego for at du er godt forberedt på de daglige utfordringene, både nå og i fremtiden.

I tillegg til allsidighet tilbyr Atego et utvalg av høyfunksjonelle cockpitvarianter med fokus på ergonomi og praktiske oppbevaringsløsninger, noe som skaper en komfortabel og effektiv arbeidsplass for sjåføren.

Mercedes-Benz Atego på veien

Optimalisert motorytelse og drivstoffeffektivitet

Atego leveres med effektive 4- og 6-sylindrede motorer som ikke bare yter imponerende, men også opprettholder lavt drivstofforbruk. Dette er takket være de avanserte Euro VI-motorene som kommer i syv effekttrinn, fra 115 kW (156 hk) til 220 kW (299 hk). Med giringsautomatikken PowerShift 3 får sjåførene en enklere kjøreopplevelse, selv under utfordrende forhold. Atego har også gjort betydelige fremskritt i å minimere luft- og rullemotstand gjennom sitt aerodynamiske design, noe som fører til ytterligere reduksjon i drivstofforbruk og lavere totale eierkostnader.

Dette gir bedrifter direkte økonomiske fordeler, samtidig som det bekrefter Ategos posisjon som en ledende aktør innenfor bærekraftig tungtransport. Det er verdt å merke seg at en avansert motorbrems, High Performance Engine Brake, kan leveres som tilleggsutstyr, noe som gir ytterligere kontroll og sikkerhet under kjøring.

Mercedes-Benz Arocs motor

Sikkerhet og pålitelighet for langvarig ytelse

Sikkerhet og pålitelighet er ikke bare fokusområder for Atego; de er grunnleggende elementer i kjøretøyets DNA.

Atego kommer utstyrt med innovative assistansesystemer som elektroniske bremssystemer med ABS, ASR, bremseassistent og rullesperre, i tillegg til stabilitetsregulering og sporassistent. Dette avlaster føreren og beskytter både last og kjøretøy. På pålitelighetssiden sikrer Mercedes-Benz sin strengt kontrollerte produksjonsprosess at det brukes robuste og slitesterke komponenter, inkludert omfattende kvalitetstester ved utviklings- og forsøkssenteret i Wörth. Atego er, med andre ord, et kjøretøy bygget for å vare.

Det er viktig å påpeke at disse sikkerhetssystemene ikke bare beskytter, men også reduserer risikoen for uforutsette driftsstans, noe som i sin tur øker kjøretøyets totale operasjonelle effektivitet. Ytterligere sikkerhetsoptimalisering kan oppnås med tilleggsutstyret High Performance Engine Brake, som gir sjåføren økt kontroll under vanskelige forhold.

Interessert i å vite mer om Mercedes-Benz Atego?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Mercedes-Benz Atego.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til