Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Atego skapbil

Med Mercedes-Benz Atego i flåten er du godt utrustet for å takle utfordringene som følger med distribusjonstransport. Atego er skapt for å være effektiv og pålitelig, og tilbyr en bruksoptimert kjøretøykonfigurasjon som passer nesten alle behov og bransjer.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz Atego i fart på brostein
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler
Mercedes-Benz Atego på veien

Allsidighet og tilpasningsevne

Atego fra Mercedes-Benz setter en ny standard for allsidighet og tilpasningsevne i lastebilindustrien, noe som gjør den til en go-to løsning for distribusjonstransport. Med et bredt utvalg av motor- og størrelsesvalg og skreddersydde utstyrsalternativer sørger Atego for at du er godt forberedt på de daglige utfordringene, både nå og i fremtiden.

I tillegg til allsidighet tilbyr Atego et utvalg av høyfunksjonelle cockpitvarianter med fokus på ergonomi og praktiske oppbevaringsløsninger, noe som skaper en komfortabel og effektiv arbeidsplass for sjåføren.

Mercedes-Benz Arocs motor

Optimalisert motorytelse og drivstoffeffektivitet

Atego leveres med effektive 4- og 6-sylindrede motorer som ikke bare yter imponerende, men også opprettholder lavt drivstofforbruk. Dette er takket være de avanserte Euro VI-motorene som kommer i syv effekttrinn, fra 115 kW (156 hk) til 220 kW (299 hk). Med giringsautomatikken PowerShift 3 får sjåførene en enklere kjøreopplevelse, selv under utfordrende forhold. Atego har også gjort betydelige fremskritt i å minimere luft- og rullemotstand gjennom sitt aerodynamiske design, noe som fører til ytterligere reduksjon i drivstofforbruk og lavere totale eierkostnader.

Dette gir bedrifter direkte økonomiske fordeler, samtidig som det bekrefter Ategos posisjon som en ledende aktør innenfor bærekraftig tungtransport. Det er verdt å merke seg at en avansert motorbrems, High Performance Engine Brake, kan leveres som tilleggsutstyr, noe som gir ytterligere kontroll og sikkerhet under kjøring.

Sikkerhet og pålitelighet for langvarig ytelse

Sikkerhet og pålitelighet er ikke bare fokusområder for Atego; de er grunnleggende elementer i kjøretøyets DNA.

Atego kommer utstyrt med innovative assistansesystemer som elektroniske bremssystemer med ABS, ASR, bremseassistent og rullesperre, i tillegg til stabilitetsregulering og sporassistent. Dette avlaster føreren og beskytter både last og kjøretøy. På pålitelighetssiden sikrer Mercedes-Benz sin strengt kontrollerte produksjonsprosess at det brukes robuste og slitesterke komponenter, inkludert omfattende kvalitetstester ved utviklings- og forsøkssenteret i Wörth. Atego er, med andre ord, et kjøretøy bygget for å vare.

Det er viktig å påpeke at disse sikkerhetssystemene ikke bare beskytter, men også reduserer risikoen for uforutsette driftsstans, noe som i sin tur øker kjøretøyets totale operasjonelle effektivitet. Ytterligere sikkerhetsoptimalisering kan oppnås med tilleggsutstyret High Performance Engine Brake, som gir sjåføren økt kontroll under vanskelige forhold.

Interessert i å vite mer om Mercedes-Benz Atego?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Mercedes-Benz Atego.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til

Finner du ikke det du leter etter?