Hoppe over navigering

Mercedes-Benz eActros

Den nye eActros fra Mercedes-Benz er mer enn bare en elektrisk lastebil; det er en fullstendig integrert løsning for å fremme bærekraftig og effektiv urban transport.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz eActros på veien
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

En integrert tilnærming til nullutslippstransport

Mercedes-Benz eActros er ikke bare en lastebil; det er en revolusjon i tungtransport. Som en av de første helelektriske lastebilene spesialdesignet for bydistribusjon, markerer den et skift bort fra tradisjonelle, fossildrevne alternativer mot en mer miljøvennlig transportform.

Med en imponerende rekkevidde på opptil 400 km og en kraftig maksimal effekt på 400 kW, setter eActros en ny standard for effektivitet og ytelse i sin klasse. I tillegg til det, er den utstyrt med cutting-edge førerassistansesystemer, som sikrer at sikkerheten alltid er på topp.

eActros representerer derfor ikke bare den neste generasjonen av lastebiler, men også en ny æra innen eMobility — en fremtid der bærekraftige transportløsninger er regelen, ikke unntaket.

Innovasjon og rekkevidde

Med valg mellom tre eller fire spesialutviklede litiumionbatterier, tilbyr eActros betydelige energireserver. Batteriene har en kapasitet som tillater en kjøreavstand på opptil 400 km under optimale forhold. Rekkevidden er imidlertid avhengig av ulike faktorer som topografi, kjørestil og last.

Lading og drift

Lading av eActros er en enkel og intuitiv prosess, takket være et standardisert ladesystem. Med en ladeeffekt på 160 kW kan du lade fra 20 til 80 % på så lite som en time, avhengig av batterienes tilstand og andre faktorer som temperatur.

Ladeport eActros

Sikkerhet først i eActros

eActros kommer standard med en rekke førerassistansesystemer for økt sikkerhet i bytrafikk. Dette inkluderer alt fra Lane Keeping Assist til Active Brake Assist og antikrengeassistent. Det nye brannvarsler- og alarmsystemet gir ytterligere sikkerhet.

Arbeidskomfort og effektivitet

For å optimalisere arbeidshverdagen, tilbyr eActros en helt nettverkskoblet og intuitiv digital arbeidsplass. Multimedia Cockpit gir alle nødvendige opplysninger for å maksimere kjøretøyets effektivitet. I tillegg tilbyr Mercedes-Benz kurs for førere for å dekke de spesielle kravene som stilles til elektriske lastebiler.

Miljøhensyn i fokus

Med fokus på å oppfylle Paris-avtalen, er eActros et bevis på Mercedes-Benz’ forpliktelse til bærekraft. Ikke bare er lastebilen i seg selv et skritt mot en CO2-nøytral transportsektor, men produksjonen er også tilrettelagt for å være så bærekraftig som mulig, inkludert bruk av fornybar energi i produksjonsfasiliteter.

Parkert sølvgrå Mercedes-Benz eActros i solskinn

Kraft og effektivitet

Takket være den elektriske drivlinjen, er eActros opp til dobbelt så effektiv som en tilsvarende dieseldrevet lastebil. Denne effektiviteten kommer både fra selve drivlinjen og fra sjåførens mulighet til å tilpasse kjørestilen for optimal energibruk.

Ved å fokusere på en helhetlig tilnærming til elektrisk urban transport, redefinerer eActros hva man kan forvente av effektivitet og ytelse i denne kategorien. Det er ikke bare en lastebil; det er fremtidens løsning for bærekraftig og effektiv urban logistikk.

Interessert i å vite mer om eActros?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Mercedes-Benz eActros.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til