Hoppe over navigering

Unimog U 219 - U 535

Unimog er en allsidig kraftpakke av en terrenglastebil med ett mål: å være så effektiv som mulig.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Unimog 219 535 utstilt
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Gjør hverdagen til et høydepunkt

Unimog er en terrenglastebil skapt for store oppgaver. Den er dessuten en godt gjennomtenkt arbeidsplass for føreren og opptil to passasjerer, utviklet for maksimal produktivitet. Det romslige førerhuset og gjennomgående flate kabingulvet gir god takhøyde og rikelig med benplass. Betjeningskonseptet er intuitivt utformet med elementer som er plassert lett tilgjengelig, slik at førerhverdagen blir enklere.

Overbevisende allsidig

I flere generasjoner har Unimog gang på gang vist hva den er god for, særlig når det gjelder allsidighet. Redskapsbæreren er et unikt kjøretøykonsept som ble utviklet spesielt for bruk med utstyr.

Sammen med kvalifiserte utstyrspartnere kan man sette sammen skreddersydde systemløsninger som øker produktivitet og utnyttelsesgrad i mange ulike bruksområder. Redskapsbæreren når toppytelse selv ved utstyrsdrift og -styring. Den avtakbare multifunksjonsjoysticken gjør betjeningen enda enklere, og, ikke minst: tryggere.

Unimog er kjent for robusthet, pålitelighet og enestående feksibilitet. Årsaken til dette er at "Universal-Motor-Gerät" (universelt anvendelig motorisert enhet) – som Unimog opprinnelig ble kalt – er et kjøretøy som er utviklet med nettopp dette i tankene.

Unimog 535 i aksjon

Uunnværlig i terrenget

Visste du at dekktrykket hos Unimog kan stilles inn via enkle tastetrykk på displayet, helt etter hva som trengs i spesifikke kjøreforhold? Dette er det bare Unimog som klarer!

Føreren kan velge mellom de tre allerede konfigurerte modiene "Vei", "Sand" og "Dårlige veiforhold". Dekktrykket tilpasses deretter automatisk. I tillegg kan man også stille inn selv med "Manuell". På den måten kan Unimog kjøre på løst underlag som sand eller slam med lavt dekktrykk og større kontaktflate, og gå over til hardt underlag med høyere dekktrykk uten at det krever produksjonsstopp.

Unimogs unike terrengfunksjon gir bedre traksjon og mindre glipp - et kjøretøy som er både sparsommelig og trygt på veien.

Vil du vite mer om Unimog?

Ta kontakt med Normog for en uforpliktende prat om Unimog.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til