Hoppe over navigering

Unimog U 4023/U 5023

Ekstremt terreng, ekstremt vær og ekstreme oppgaver? Dagligdags for Offroad Unimog.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Unimog U 4023 U 5023
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Mer enn bare et kjøretøy

Unimog er kjøretøy og verktøy i ett. Takket være bilens kompromissløse terrengegenskaper transporterer den utstyr, materialer og mannskap langt utenfor allfarvei og trygt frem til målet.

Når den har kommet vel frem, leverer Unimog førsteklasses arbeid. Dette er takket være utstyrs- og påbyggsområdene som er tilgjengelige allerede rett fra fabrikken, i tillegg til grensesnittet og drivenhetene for fastmontert eller skiftende utstyr. Unimog har også to forskjellige girkassekraftuttak og ett motorkraftuttak.

Om ønskelig kan du oppgradere Unimogen ytterligere med kjøretøyhydraulikk for universell bruk av utstyr og konstantforbrukere. Påbyggsområdet er stort og fleksibelt; mulighetene strekker seg fra plan og skappåbygg til egne løsninger for spesielle behov. Alt dette resulterer i et sterkt og mobilt verksted som tar seg av arbeidsoppgavene både trygt og pålitelig.

Kjenner (nesten) ingen grenser

Terrenggående Unimog er et produkt av mer enn 70 års utviklingserfaring: Portalaksler, drift på alle hjul, dekktrykkontrollsystem, differensialsperrer på begge aksler og en kjøretøyramme med ekstreme vridningsevner gjør at U 4023 og U 5023 tar seg godt frem uansett terreng.

Med TireControl plus kan føreren kan velge mellom de forinnstilte modiene "Vei", "Sand" og "Dårlige veiforhold", som automatisk justerer dekktrykket til veidekket med bare et tastetrykk.

Unimog U 4023 U 5023

En ettertraktet arbeidsplass

Stige inn, føle seg vel, starte opp: Arbeid og komfort går hånd i hånd med Unimog. Førerhuset forener alle resultatene fra mange tiår med førerhusbygging. Den komfortable sitteposisjonen er plassert i det vibrasjonssvake området bak forakselen – en verdifull støtte nettopp ved kjøring i terrenget. Samtlige innstillinger vises oversiktlig og intuitivt på det store kombiinstrumentet. Det bidrar til både økt sikkerhet og god brukervennlighet.

Jo raskere og mer intuitivt føreren kan betjene de forskjellige kjøre- og arbeidsfunksjonene, desto tryggere og mer pålitelig blir bruken i terrenget.

Vil du vite mer om Unimog?

Ta kontakt med Normog for en uforpliktende prat om Unimog.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til