Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Actros trekkvogn

Actros er en effektiv og komfortabel arbeidsplass, proppet med innovative løsninger.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz Actros trekkvogn
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Active Brake Assist 5

Vi vil sette standarden for lastebilsikkerhet - derfor kommer Actros lastebil med Active Brake Assist 5 som standardutstyr. Denne avanserte teknologien kan automatisk bremse for både stasjonære og bevegelige objekter. I visse situasjoner er det også mulig å bremse helt eller delvis foran fotgjengere som beveger seg, hvis kjørehastigheten er på inntil 50 km/t. Dette reduserer risiko og forhindrer ulykker, uten ekstra kostnad!

Lønnsom langtransport

Actros L er ikke bare en lastebil - den er en investering i din bedrifts fremtid. Actros L gir deg langtransport med pålitelig, drivstoffbesparende kjøretøyteknikk, lave kostnader og høy avkastning. Kort sagt: Actros L øker effektiviteten. Et lavt drivstofforbruk er avgjørende for god driftsøkonomi for lastebilen. Jo lavere forbruk, desto lavere totalkostnader for lastebilen - særlig for langtransport. På Actros L har vi derfor som standard å gjøre alt for å redusere lastebilens forbruk ytterligere.

Innsiden av en Mercedes-Benz Actros trekkvogn

Lastebilkomfort på langtransportkjøring

Actros har en ergonomisk designet førerhytte og sofistikerte fjæringssystem som leverer en standard av komfort som effektivt reduserer sjåførutmattelse og maksimerer produktivitet på lange reiser.

Fokus på bevegelsesrom og behagelig atmosfære gjør at du ikke må gå på akkord med den praktiske arbeidshverdagen. De ergonomisk konstruerte setene gir justerbar korsryggstøtte og rikelig med beinplass, noe som gjør det mulig å tilbringe lengre perioder bak rattet uten ubehag.

Kort fortalt:
Actros L leverer teknologi som gagner både effektiviteten, økonomien og føreren.

Bestill prøvekjøring i dag for å sjekke selv!

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til

Mann som hilser til lastebilsjåfør
Veihjelp S24H

Uhell eller ulykke? Mercedes-Benz Service hjelper deg profesjonelt videre. Mercedes-Benz Service24h til og med