Hoppe over navigering

Veihjelp S24H

Uhell eller ulykke? Mercedes-Benz Service hjelper deg profesjonelt videre. Mercedes-Benz Service24h til og med døgnet rundt.

Tlf: (+47) 23 50 03 73 (buss)

Tlf: (+47) 23 50 03 73 (buss)

Hjelp når og hvor som helst

Skulle det skje at bussen får en uforutsett driftsstans, kan det raskt føre til ergrelser og stress. Nettopp i slike ekstreme situasjoner kan du føle deg trygg på at problemene dine vil bli tatt hånd om til enhver tid: Mercedes-Benz Service24h står klar til å få deg ut på veien igjen 365 dager i året. Og de som benytter seg av Mercedes ServiceCard, kan betale kontantfritt i hele Europa.

Teknisk uhell

Hotline +47 23 50 03 73 (buss) til Mercedes-Benz Service24h kan nås på ditt eget språk døgnet rundt. Ved skade står rundt 900 verksteder klare til å hjelpe deg 24 timer i døgnet. Serviceteknikere med et velassortert rullende verksted rykker ut. I fire av fem tilfeller kan problemet løses på stedet. Og de som benytter seg av Mercedes ServiceCard, kan betale kontantfritt i hele Europa.

Ulykke

Etter en ulykke blir bilen om nødvendig tauet til nærmeste tilgjengelige Mercedes-Benz verksted. Enda enklere blir det med Mercedes ServiceCard, som du kan betale kontantfritt med i hele Europa.

Borttauing og berging

Det å bygge sikre kjøretøy er det øverste målet til sikkerhetsfilosofien vår. Sikkerhetsfilosofien omfatter også tiltak som skal bidra til å minimere følgene av en ulykke. Disse tiltakene består av velkjente beskyttelsessystemer og flere tekniske innovasjoner.
En annen viktig del av arbeidet vårt er det å informere redningsarbeidere. Detaljert kjennskap til våre kjøretøy og sikkerhetssystemer hjelper nemlig redningstjenesten med å nå raskere frem til skadde. Slik at liv kan reddes.

Mercedes ServiceCard

Dersom en driftsstans fører til stillstand, kan alle verkstedtjenestene behandles raskt og ukomplisert. Som eier av gratis Mercedes ServiceCard får du spesielle fordeler:

  • Raskere veihjelp med umiddelbar tildeling av en betalingsgaranti.
  • Ingen tjenestegebyr ved bruk av Mercedes-Benz Service24h.
  • Betaling med faktura hos autoriserte serviceverksteder i hele Europa.

Finn ut mer om tjenestene til vårt Full Service-kort. Dra nytte av mer enn 67.000 brukssteder fra vår partner UTA over hele Europa og betal bl.a. dine drivstoff- og avgiftsfakturaer kontantløst.

Finn nærmeste verksted

Alle våre verksteder er 100% merkeuavhengige og tar deg imot uansett hva slags merke du kjører. Vi har også egne skade- og påbyggerverksteder.

Gå til verksteds- og forhandleroversikt
verksted

Relaterte artikler

Vedlikehold av buss

Moderne busser har mye utstyr som påvirker kjøreopplevelsen, funksjonalitet, sikkerhet og driftskostnader.

Serviceavtaler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – serviceavtalene til Daimler gjør langsiktig planlegging enklere og