Hoppe over navigering

Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til attraktive månedsrater. For å bevare lastebilens verdi benyttes det kun originaldeler. Individuelt tilpassede pakker sørger for maksimal mobilitet og bidrar til å unngå driftsstans.

Få uforpliktende tilbud

Full kontroll på servicekostnadene

Maksimal mobilitet og full kostnadskontroll til attraktive priser - serviceavtalene fra Mercedes-Benz gjør det mulig med skreddersydde servicepakker. Det brukes kun originaldeler fra Mercedes-Benz, slik at lastebilens verdi opprettholdes på best mulig måte.

 • Raske reparasjonsløsninger for effektuering av transportoppdragene til rett tid, dermed unngår du forutsigbar driftsstans.
 • Verkstedopphold med maksimal forutsigbarhet og effektivitet, derfor blir kostnader til styring av reparasjoner og servicer minimale.
 • Maksimal transparens gjennom oversikt over nødvendige reparasjonsarbeider. Unngå unødige verkstedopphold og kostnader.

Serviceavtale fra Mercedes-Benz

Med en Mercedes-Benz serviceavtale er du i gode hender fra første kilometer. Den gir deg friheten til å være avslappet og sikker på veien, uten å måtte tenke på uventede og kostbare reparasjoner. For at kjøretøyet skal beholde en optimal funksjon når det gjelder sikkerhet, ytelse og komfort, anbefaler vi deg å følge produsentens vedlikeholdsprogram.

Med en Mercedes-Benz serviceavtale betaler du et fast månedlig beløp, beregnet på bakgrunn av kjøretøy-type, samt ønsket avtaleløpetid og kjørte kilometer. Serviceavtalen utmerker seg ikke bare ved sitt faste månedlige beløp, men den sikrer også at kjøretøyet opprettholder sin verdi.

WhiteStar

white star
 • Regelmessig forebyggende vedlikehold iht. bilens servicehefte som holder kjøretøyet i utmerket driftsstand.
 • Mercedes-Benz WhiteStar-avtale kan tegnes opp til 1.000.000 km eller 7 år. Få uforpliktende tilbud.

SilverStar

blue star
 • Regelmessig forebyggende vedlikehold iht. bilens servicehefte som holder kjøretøyet i utmerket driftsstand.
 • Reparasjoner av drivlinjen (motor, girkasse og drivverk). Indre deler.

GoldStar

gold star
 • Avtalen dekker alle reparasjoner av kjøretøyet, slik bilen er levert fra fabrikk.
 • Regelmessig forebyggende vedlikehold iht. bilens servicehefte som holder kjøretøyet i utmerket driftsstand.
 • PKK - Periodisk kjøretøykontroll.
 • 2 års kontroll m/rekalibrering av fartsskriver.
 • Mercedes-Benz Gold Star-avtale kan tegnes opp inntil 7 år/750.000 km. Få uforpliktende tilbud

Mercedes-Benz Uptime

Alle andre serviceavtaler til Mercedes-Benz kan også kombineres med Mercedes-Benz Uptime. Du får dobbel nytte av den optimale kombinasjonen av intelligent nettverkskobling og Mercedes-Benz serviceavtale. Visjonen bak Mercedes-Benz Uptime: å sikre optimal planlegging og maksimal kjøretøytilgjengelighet.

Med Mercedes-Benz Uptime har vi en klar målsetting. Vi ønsker å redusere uforutsett driftsstans fortløpende ved å gjøre det mulig å planlegge reparasjoner i forkant, for på den måten å sikre deg økt kjøretøytilgjengelighet. Intelligent nettverkskobling. For enda mer effektiv kjøretøyutnyttelse. Med den intelligente nettverkstilkoblingen mellom kjøretøy, Mercedes-Benz service og ditt transportfirma setter Mercedes-Benz Uptime en ny standard. Resultat: vesentlig økt forutsigbarhet når det gjelder verkstedopphold og høyere kjøretøytilgjengelighet.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Har du noe du lurer på? Snakk med våre kundebehandlere på telefon eller send oss en melding.

Send oss en melding
kundeservice

Finn nærmeste verksted

Alle våre verksteder er 100% merkeuavhengige og tar deg imot uansett hva slags merke du kjører. Vi har også egne skade- og påbyggerverksteder.

Gå til verksteds- og forhandleroversikt
verksted

Relaterte artikler

Mann som hilser til lastebilsjåfør
Veihjelp S24H

Uhell eller ulykke? Mercedes-Benz Service hjelper deg profesjonelt videre. Mercedes-Benz Service24h til og med

Drift av lastebil

Moderne biler har mye utstyr som påvirker utseende, kjøreopplevelsen og sikkerheten. Vi gir deg oversikten og