Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Sprinter minibusser

Over 25 000 biler solgt på mer enn 20 år: Sprinter minibuss har alltid vært målestokken i sin klasse.

Oppstilt Mercedes-Benz Sprinter minibuss
  • Om lastebil
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter er en minibuss i toppklassen som utmerker seg ved å kombinere kvalitet, pålitelighet og utmerket ytelse, og står i en klasse for seg selv i forhold til mange av konkurrentene. Sprinter er anerkjent for sin robuste konstruksjon og varighet, noe som fører til lavere vedlikeholdskostnader og en lengre levetid enn mange andre minibussalternativer på markedet.

Sprinters funksjonalitet og allsidighet er uovertruffen, med et bredt utvalg av konfigurasjoner og tilpassede løsninger som gjør at den kan skreddersys til dine spesifikke transportbehov. Med et romslig passasjerområde, høy bærekapasitet og en behagelig førerkabin, er den ideell for alt fra daglige transportoppgaver til lange reiser.

Mercedes-Benz sprinter på vei

Avanserte sikkerhetsfunksjoner

Avanserte sikkerhetsfunksjoner som standard ABS-bremser og elektronisk stabilitetsprogram (ESP), samt tilgjengelig adaptiv cruisekontroll og aktive bremseassistent-systemer, gir ekstra trygghet på veien. Sprinter kommer også med en rekke kraftige og effektive motoralternativer, inkludert både diesel og elektrisk.

Sprinter supportnettverk

I tillegg tilbyr Mercedes-Benz et omfattende forhandler- og servicesupportnettverk, noe som sikrer at din Sprinter minibuss forblir pålitelig og operativ over tid. Ved å velge Mercedes-Benz Sprinter, velger du ikke bare en minibuss, men en helhetlig transportløsning designet for å støtte din virksomhets suksess.

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon om din neste Sprinter.