Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Sprinter minibusser

Med over 25 000 solgte biler på mer enn 20 år, er Sprinter minibuss mer enn bare et kjøretøy - det er en revolusjon i minibussklassen.

Oppstilt Mercedes-Benz Sprinter minibuss
  • Om minibuss
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Mercedes-Benz Sprinter: Ikke bare en minibuss, men en innovasjon

Sprinter minibuss fra Mercedes-Benz har i over to tiår vært kjent som den ultimate kombinasjonen av kvalitet, pålitelighet og utmerket ytelse. Den er ikke bare en bestselger, men også en innovasjonsdriver. Sprinter er kjent for sin robuste konstruksjon og lange levetid, som betyr lavere vedlikeholdskostnader over tid sammenlignet med mange av konkurrentene.

Med elegante designelementer, oppdaterte motorkomponenter og en ny førerplass, har Sprinter satt en ny standard for hva en minibuss kan være. Den er utformet for å være allsidig, med flere kjøretøyvarianter og tilpassede løsninger for å møte dine spesifikke transportbehov. Enten du trenger en minibuss for daglig transport eller lengre turer, gir Sprinter deg fleksibiliteten og komforten du søker.

Mercedes-Benz sprinter på vei

Avanserte sikkerhetsfunksjoner for en tryggere reise

Mercedes-Benz forstår viktigheten av sikkerhet på veien. Sprinter kommer med standard ABS-bremser og elektronisk stabilitetsprogram (ESP), og gir førere ekstra ro i sinnet med tilgjengelig adaptiv cruisekontroll og aktive bremseassistent-systemer. Uansett om du kjører i byens travle gater eller på landeveien, er Sprinters avanserte sikkerhetsteknologier designet for å beskytte både passasjerer og fotgjengere.

Sprinter supportnettverk - alltid ved din side

Å eie en Sprinter minibuss betyr også å ha tilgang til Mercedes-Benz sitt omfattende forhandler- og servicesupportnettverk. Dette sikrer at din Sprinter forblir i toppform og klar for veien uansett hva. Når du velger Sprinter, investerer du ikke bare i et kjøretøy, men i en pålitelig partner som støtter din virksomhets suksess.

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon om din neste Sprinter.