Hoppe over navigering

Fuso eCanter

Urbanisering tar med seg utfordringer som støyforurensning og eksosutslipp. Ønsker du å bidra til en renere urban hverdag? Da er den helelektriske Fuso eCanter redningen. Ikke bare er den lokalt CO2-fri og stillegående, men den er også utrolig pålitelig med en rekkevidde på opptil 200 kilometer.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Fuso eCanter i tunell
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Et bredt utvalg for alle behov

Med lanseringen av serieproduktet Next Generation eCanter har Fuso utvidet eTruck-sortimentet til å bli det største innen Daimler Truck.

Med totalt 42 kombinasjonsvarianter som spenner over fire vektklasser, 4,25 tonn, 6,0 tonn, 7,49 tonn og 8,55 tonn, og seks akselavstander, fra 2.500 mm til 4.750 mm, skal det godt gjøres å ikke finne en eCanter-konfigurasjon som passer ditt behov.

Forside Fuso

Bra for nærmiljøet, arbeidsmiljøet og miljøregnskapet

eCanter har helelektriske egenskaper som gir nullutslipp og redusert støy, noe som gjør den ideell for levering og transport i tett befolkede områder.

Den elektriske motoren gir et jevnt og kraftig dreiemoment som gjør stopp-start-kjøring i byen mer effektiv og behagelig, mens girsystemet uten clutch og girskift gir en bedre kjøreopplevelse som lar føreren fokusere på å kjøre trygt og effektivt.

Hytte Fuso eCanter

Moderne design og funksjonalitet

Nestegenerasjons eCanter er ikke bare en teknologisk avansert elektrisk lastebil; den skiller seg også ut med sitt moderne og karakteristiske design. LED-belysning foran og bak og et heldigitalt IPS-instrumentpanel lar sjåføren velge mellom en rekke funksjonelle visningsalternativer, inkludert batterinivå og gjenvinningsnivå – alt pakket inn i et moderne utseende.

Fleksibilitet i karosserivalg

I tillegg til standard flatbeds og tippers kan eCanter utstyres med mekaniske kraftuttak direkte fra fabrikken, noe som gjør det enkelt å drive eksterne aggregater, som for eksempel en kjølekompressor.

Fuso eCanter parkert ved næringsbygg

Lademuligheter

En av de mest imponerende funksjonene hos eCanter er ladekapabiliteten. eCanter er utstyrt med ulike batteripakker avhengig av installasjonsområdet, som er definert av tonnasje og akselavstand. S-pakken gir en rekkevidde på opptil 70 km, M-pakken opptil 140 km, og L-pakken opptil hele 200 km per lading. I tillegg er den kompatibel med både AC og DC lading, og kunder kan bestille den matchende Siemens Wallbox direkte fra sin Fuso-forhandler.

Vil du vite mer om Fuso eCanter?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Fuso eCanter.

Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til

Hvordan velge riktig lastebil

Hvordan vet du hvilken lastebil som er rett for deg? Det er ikke alltid like lett! Det er mange faktorer som k

Er elektriske lastebiler gode nok?

Teknologien utvikler seg stadig, også i lastebilverden! I dag finnes det en rekke elektriske lastebiler på mar

Illustrasjon bremsesystem i en Mercedes-Benz Actros
Nye avanserte sikkerhetsfunksjoner i lastebil

Avanserte sikkerhetssystemer i lastebiler kan bidra til å forhindre ulykker og øke sikkerheten for både sjåfør

Finner du ikke det du leter etter?