Hoppe over navigering

Fuso

Til det daglige arbeidet i et urbant miljø trenger du mer enn en lett-lastebil. Du trenger en spesialist. Eller rettere sagt: En hel spesialenhet fra Fuso. Våre spesialiserte lette og mellomstore lastebiler er designet for å møte de unike utfordringene i urban transport, noe som gir deg større effektivitet og lavere driftskostnader.

Fuso-modellene kommer i en rekke varianter og konfigurasjoner og er kjent for sin avanserte teknologi, som inkluderer banebrytende miljøteknologi og toppmoderne sikkerhetsfunksjoner. Som et team du kan stole på, ikke bare i dag men også i fremtiden, tilbyr Fuso produkter som er bygget for å vare.

Distribusjon

Fuso
eCanter
  • Helelektrisk
  • Ypperlig til urban distribusjon
  • Et miljøvennlig valg

Urbanisering tar med seg utfordringer som støyforurensning og eksosutslipp. Ønsker du å bidra til en renere urban hverdag? Da er den helelektriske Fuso eCanter redningen. Ikke bare er den lokalt CO2-fri og stillegående, men den er også utrolig pålitelig med en rekkevidde på opptil 200 kilometer.

Fuso
Canter
  • Høy nyttelast
  • Klassens minste snuradius
  • Allsidig

Nydesignede Fuso Canter kommer ikke bare med et imponerende nytt førerhus og klassens minste snuradius, men også med en rekke oppgraderinger innen komfort og sikkerhet som gjør den til en ideell lastebil for en rekke ulike bruksområder.

Finn nærmeste verksted

Alle våre verksteder er 100% merkeuavhengige og tar deg imot uansett hva slags merke du kjører. Vi har også egne skade- og påbyggerverksteder.

Gå til verksteds- og forhandleroversikt
verksted

Finner du ikke det du leter etter?