Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Actros F

Mercedes-Benz Actros F er spesielt designet for allsidighet og passer for alt fra bydistribusjon til regionale turer og langtransport.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz Actros F i tunell
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Actros F fra Mercedes-Benz - En uunnværlig lastebil

Actros F fra Mercedes-Benz er ingen vanlig lastebil; den er designet for å bli en uunnværlig del av det daglige arbeidet for både sjåfør og bedrift.

Den minimalistiske, men funksjonelle utformingen sørger for stor plass i førerhuset og en lav, tretrinns innstigning. Med 17 ulike typer å velge mellom, og en valgfri 3. generasjons OM 471-motor, er Actros F fleksibel nok til å møte en rekke forskjellige behov og krav.

Actros F er nettere og mindre energikrevende enn storebror Actros L.

Mercedes-Benz Actros F på innsiden

Utstyr og tilleggsfunksjoner

Mens den grunnleggende modellen av Actros F allerede er imponerende i form av funksjonalitet og komfort, tilbyr Mercedes-Benz en rekke tilpasningsmuligheter for å oppfylle unike behov.

For eksempel tilbyr retarderen forbedret bremsing og redusert slitasje, spesielt nyttig i krevende terreng. Active Sideguard Assist øker sikkerheten ved å varsle om objekter i dødvinkler og kan automatisk bremse i farlige situasjoner. Predictive Powertrain Control optimaliserer drivstofforbruket ved å tilpasse hastigheten til veiens topografi.

Sikkerhet i fokus

Sikkerhet har alltid vært kjernen i Mercedes-Benz' DNA, og Actros F er intet unntak. Lastebilen kommer med omfattende standard sikkerhetsutstyr som Active Brake Assist, Lane Keeping Assist, og oppmerksomhetsassistent. Dette sikkerhetsutstyret er designet for å minske risikoen for ulykker og øke sjåførens og andres veisikkerhet.

Det finnes også tilleggsutstyr som Active Sideguard Assist som varsler sjåføren i spesielle situasjoner, og som til og med kan utløse en automatisk bremsing.

Komfort på veien, fra førerhus til sovekabin

I Actros F går funksjonalitet og komfort hånd i hånd. Førerhuset er utformet for å gjøre lange arbeidsdager og turer så behagelige som mulig. Alt er gjennomtenkt, fra arbeids- og kjørekomfort til bo- og sovekomfort. En bonus er den ekstra lagringsplassen i førerhuset, spesielt for førere som kjører langtransport.

Økonomisk sffektivitet

Driftsøkonomi er også en av styrkene hos Actros F. Med lavt drivstofforbruk er dette en lastebil som lover god avkastning på investeringen. Jo lavere forbruk, desto lavere blir lastebilens totalkostnader, noe som er ekstra viktig i langtransport og tung distribusjons­transport. Den videreutviklede OM 471-motoren lar deg optimalisere drivstofforbruket enda mer.

Merdedes-stjernen på en Actros F

Pålitelighet under alle forhold

Påliteligheten til Actros F i langtransport og under ekstreme forhold kan ikke understrekes nok! Mercedes-Benz har mer enn 125 års erfaring i kjøretøybygging, og dette ser man i Actros F's robuste konstruksjon og fint avstemte drivlinjekonfigurasjoner. Ikke bare er den bygget for å vare, men Actros F er også konstruert for å redusere reparasjons- og serviceutgifter over tid.

Interessert i å vite mer om Mercedes-Benz Actros F?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Mercedes-Benz Actros F.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks

Related Artikler

Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til

Finner du ikke det du leter etter?