Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Econic

Econic fra Mercedes-Benz er et nyttekjøretøy designet for å møte de stadig høyere kravene i voksende byer, uansett om det gjelder mobilitet, logistikk, miljø eller livskvalitet.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz Econic spesialkjøretøy
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Econic setter føreren først

Godt arbeid begynner med en komfortabel arbeidsplass. Derfor er Econic utformet for å støtte føreren i alle aspekter av jobben. Det lave innsteget og den komfortable innvendige ståhøyden, kombinert med en foldedør som åpner innover på siden vendt bort fra trafikken, gjør at føreren kan konsentrere seg om det viktigste: sikker og effektiv kjøring. Ergonomisk utformede seter, intuitivt plasserte instrumenter og et ratt med multifunksjonsknapper sørger for både brukervennlige og helsevennlige arbeidsforhold.

Aktiv arbeidsbeskyttelse gjennom Low-Entry

Som et moderne Low-Entry-kjøretøy møter Econic de strenge kravene som stilles til nyttekjøretøy og er skapt for å arbeide effektivt. DirectVision-førerhuset med panoramaglass og smarte assistansesystemer gir ekstra sikkerhet, noe som er avgjørende i en urban setting med mange myke trafikanter.

Mercedes-Benz Econic spesialkjøretøy

Skreddersydd dine behov

Econic lar deg velge mellom høyt eller lavt førerhus, fire forskjellige akselvarianter og akselavstand fra 3.450 til 5.700 mm, slik at det kan tilpasses selv de mest varierte bruksområder og bransjer. Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks (CTT) sørger for at Econic kan tilby komplekse påbygg og individuelle løsninger, fra enkle komponentendringer til komplekse akselombygninger.

Mercedes-Benz Econic lastebil med drikkevarelast i bygate

For miljøet og for fremtiden

Econic er utstyrt med en BlueTec 6-dieselmotor og innovativ katalysatorteknologi som reduserer utslippet av fint støv og nitrogenoksid til et minimum. Høyt dreiemoment allerede ved lave turtall gjør at Econic har optimal drivstoff- og AdBlue-forbruk, noe som igjen understreker Econic sin bærekraftige tilnærming til miljøet.

Ønsker du en elektrisk variant av Econic, kan vi tilby den uovertrufne eEconic.

Vi ser fremover

Econic er et kjøretøy designet for fremtidens behov, enten det er i kommunal virksomhet, avfallshåndtering, anleggstransport, eller som en del av flyplasslogistikk.

Med DirectVision-førerhuset, utformet for å avlaste føreren i en stressende arbeidshverdag, og de miljøvennlige motorene, er Econic et nyttekjøretøy som ikke bare møter dagens krav, men også er rustet for fremtidens utfordringer.

Mrecedes-Benz Econic parkert på flystripe foran to fly

Vil du vite mer om Econic?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Mercedes-Benz Econic.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til