Hoppe over navigering

Mercedes-Benz eEconic

En helelektrisk, stillegående lastebil som er spesialdesignet for bydistribusjon, ergonomisk utformet og optimalisert for god sikt.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz eEconic som lader i skumring
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Et blikk mot fremtiden i urbane landskap

Med stadig voksende byer og en tilsvarende økning i krav til mobilitet, logistikk og miljø, er Mercedes-Benz eEconic et fremtidsrettet nyttekjøretøy designet for å håndtere disse utfordringene.

Den er robust, effektiv og fremfor alt sikker, og representerer en bærekraftig løsning mot de økende utslippene i tettbygde områder. Ikke bare er dette en videreutvikling av den velkjente Econic-serien, men den er også spesielt tilpasset for kommunale oppgaver i bymiljø.

eEconic som søppelbil

Overlegen sikt og sikkerhet

eEconic går et skritt videre når det gjelder sikkerhet, med sin unike kombinasjon av et DirectVision-førerhus med panoramautsikt og en lav seteposisjon for føreren. Disse egenskapene, i tillegg til avanserte sikkerhetssystemer, gir føreren en enestående oversikt over veien og fortauet.

Dette gir en fordel i komplekse og uoversiktlige trafikksituasjoner, spesielt i urbane områder. Førerassistansesystemer, inkludert Active Brake Assist 5 og blindsonesystem for kamera, gir ytterligere støtte, og kan minimere eller forhindre ulykker.

Ergonomi og effektivitet i fokus i eEconic

I tillegg til sikkerhetsaspektene, setter eEconic også standarden når det gjelder ergonomi. Lavt innsteg via kun to trinn og et jevnt førerhusgulv gjør kjøretøyet spesielt ergonomisk, noe som forenkler inn- og utstigning. Full luftavfjæring på alle aksler gir en bred høydejustering, tilpasset ulike bruksområder.

Modellen eEconic e300 kommer med en styrt etterløpsaksel og en akselavstand på 4 000 mm. Den har en tillatt totalvekt på 27 tonn.

Den hel-elektriske eEconic på veien

Elektrifisering i hjertet

eEconic skiller seg ut med sin helelektriske drivlinje, spesielt designet for korte urbane ruter. Med en gjennomsnittlig daglig kjørelengde på 100 km for renovasjonskjøretøy, kan eEconic i de fleste tilfeller håndtere dette på en enkelt lading.

Takket være faste, forutsigbare ruter, kan ladeinfrastrukturen enkelt implementeres, med mulighet for nattlading for å utnytte lavere strømpriser.

En helhetlig elektrisk økosystem

Med eEconic tilbyr Mercedes-Benz mer enn bare en ny drivlinje; de tilbyr et komplett økosystem for å støtte deg gjennom hele prosessen med integrasjon i den eksisterende flåten. Dette inkluderer også et Multimedia Cockpit, som gir en oversiktlig og intuitiv støtte i arbeidshverdagen.

Interessert i å vite mer om eEconic?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Mercedes-Benz eEconic.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til

Finner du ikke det du leter etter?