Mercedes-Benz Econic

Vårt svar på de økte kravene til mobilitet, logistikk, miljø og livskvalitet - Econic.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
  • Om lastebil
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Gjør arbeidshverdagen komfortabel

Godt arbeid begynner med en komfortabel arbeidsplass. Og når det gjelder Econic, er den konstruert akkurat slik at den støtter føreren perfekt. Det lave innsteget er et eksempel på dette: Enkel innstigning, komfortabel ståhøyde innvendig og en foldedør som åpner innover på siden som vender fra trafikken, avlaster føreren under det daglige arbeidet. I tillegg gir det ergonomiske setet, intuitivt plasserte instrumenter, et ratt med multifunksjonsknapper og et oversiktlig dashbord helsevennlige arbeidsforhold.

På hjemmebane overalt

Et unikt konsept, konsekvent tilpasset praktisk bruk: Som det moderne Low-Entry-kjøretøyet den er, takler den de harde kravene som stilles til nyttekjøretøy. Den gjør arbeidet mer effektivt og er forut for sin tid. Det være seg i kommunal virksomhet, innsamlings- og distribusjonstrafikk eller på en rekke andre bruksområder.

Individualisten

Høyt eller lavt førerhus, fire forskjellige akselvarianter og akselavstand fra 3.450 til 5.700 mm: Dermed er Econic optimalt rustet for de forskjelligste bransjer og oppgaver. Men den hadde ikke vært en Mercedes-Benz lastebil dersom den ikke ville ha tatt et skritt videre ved spesielle krav. For i tillegg til storserieproduksjon i velkjent kvalitet er komplekse påbygg og individuelle løsninger en del av hverdagen hos Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks (CTT): fra flytting av enkelte komponenter til meget komplekse akselombygninger. Få en konstruksjon på serienivå – skreddersydd etter behovene dine.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks