Hoppe over navigering

Fuso Canter

Med et bredt utvalg av modeller og konfigurasjoner, tilbyr Fuso Canter løsninger for både bytransport og tøffere arbeidsforhold, samtidig som den imponerer med sin drivstofføkonomi og lave driftskostnader.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Hvit Fuso Canter
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Transporterer logistikken til fremtiden

Fuso kombinerer styrke, pålitelighet og førsteklasses teknologi for å gi deg en uovertruffen kjøreopplevelse. Den har en imponerende lastekapasitet, noe som gjør den ideell for alle typer fraktjobber, samtidig som den opprettholder enestående drivstoffeffektivitet.

Fuso lastebiler er designet med førerens komfort i tankene, med en romslig og godt utstyrt førerhytte, noe som gjør lange kjøreturer mindre anstrengende. I tillegg er Fuso kjent for sin holdbarhet og lengre levetid, noe som gir deg verdiforholdet du leter etter.

Effektivitet

Fuso lastebiler er kjent for sin eksepsjonelle effektivitet, noe som gir deg mer verdi for pengene. Disse lastebilene er utviklet med toppmoderne teknologi for å maksimere drivstoffeffektiviteten, noe som betyr at du kan kjøre lengre strekninger på mindre drivstoff.

Dette reduserer ikke bare driftskostnadene, men bidrar også til å redusere miljøpåvirkningen. Fuso lastebiler er også konstruert for optimal ytelse og holdbarhet, noe som betyr mindre tid på verkstedet og mer tid på veien.

Deres evne til å håndtere tunge laster med letthet reduserer belastningen på motoren og forlenger kjøretøyets levetid. Med Fuso får du en lastebil som er skapt for å prestere, dag ut og dag inn, med minimale driftskostnader og maksimal pålitelighet.

Uovertruffen smidighet

Er du en håndverker eller pakkekjører som ofte navigerer i byens sentrum? I så fall er Canter 3,5 t det perfekte kjøretøyet for dine behov. Med den minste svingradiusen i klassen og en kabinbredde på enten 1,70 m eller 2 m, navigerer den med letthet der andre lastebiler ikke klarer seg.

Dette oppnås uten at det går utover komforten: Interiøret er romslig, og uavhengig hjuloppheng sikrer en kjøreopplevelse som er like jevn som den er smidig. Du vil raskt finne at Canter kjører like greit som en personbil. I tillegg tilbyr Canter 3,5 t med den lengste karosserilengden i sitt segment, en rekke muligheter for tilpassede karosseriløsninger. Er byen ditt arbeidsområde? Da er Canter klar for oppgaven.

Fuso lastebil

Fuso - en integrert del av Daimler Trucks

FUSO er ikke bare en betydelig aktør på den globale scenen, men et merke med verdensomspennende anerkjennelse. Opprinnelig etablert i Japan i 1932, har FUSO vokst til å bli en av de ledende produsentene av nyttekjøretøy i Asia.

Med tilstedeværelse i over 170 land spredt over fem kontinenter og en bred produktspekter for alle formål, har FUSO oppnådd en imponerende global fotavtrykk.

Canter, som er en integrert del av Daimler Trucks, tilbyr kundene det beste av begge verdener. Kundene drar nytte av den omfattende erfaringen fra både FUSO og Daimler i produksjonen av nyttekjøretøy, samt fra Daimlers brede salgs- og kundeservicenettverk.

Når du kjøper FUSO eller Mercedes-Benz hos Bertel O. Steen Lastebil og Buss, kan du forvente markedets beste kvalitetsrådgivning og tips for å hjelpe deg med ditt kjøp.

Related artikler

Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til

Mann som hilser til lastebilsjåfør
Veihjelp S24H

Uhell eller ulykke? Mercedes-Benz Service hjelper deg profesjonelt videre. Mercedes-Benz Service24h til og med

Finner du ikke det du leter etter?