Hoppe over navigering

Fuso Canter

Nydesignede Fuso Canter kommer ikke bare med et imponerende nytt førerhus og klassens minste snuradius, men også med en rekke oppgraderinger innen komfort og sikkerhet som gjør den til en ideell lastebil for en rekke ulike bruksområder.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Fuso Canter
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Skreddersydd komfort

Nye Canter er skreddersydd for en urban jobbhverdag. Forbedret lydisolasjon i førerhuset sørger for et imponerende lavt støynivå, mens tilleggsutstyr som trinnløs rattjustering og avfjæret komfortsete fra Isringhausen gir en optimal kjøreopplevelse. I tillegg kan Canter tilby ergonomisk utformede seter med justerbar korsryggstøtte og beinplass, slik at du kan holde ut lengre på veien uten at det går på kroppens bekostning. Med automatisk lysfunksjon og klimakontroll sørger Canter komfort på alle kanter.

Høy nytteverdi og pålitelighet

Fuso Canter kommer i fem vektklasser, fra 3,5 til 8,55 tonn, og seks hjulbaser mellom 2.500 mm og 4.750 mm. Med tre ulike motoralternativer og kabinvarianter gir dette robuste kjøretøyet deg maksimal valgfrihet for å møte dine spesifikke behov. Fabrikkleverte påbyggsløsninger gir deg maksimal nytteverdi, uavhengig av hva lastebilen skal brukes til, fra tipp- til planløsninger.

Fuso lastebil i aksjon

Sikkerhet i førersetet

Fuso Canter prioriterer sikkerhet med Sideguard Assist, et verktøy som bruker radarsensorer for å oppdage biler, motorsykler eller sykler i blindsonen. Når en farlig situasjon blir oppdaget, lyser en varsellampe på A-stolpen på passasjersiden for å advare føreren. Dette er kun én av mange funksjoner; Canter 6.0 t og 8.55 t modellene kommer i tillegg med avanserte sikkerhetssystemer som AEBS (Advanced Emergency Braking System) og LDWS (Lane Departure Warning System) som standard.

Fleksibilitet og ytelse i Fuso Canter 6,5 t 4x4

Fuso Canter 6,5 t 4×4-modellen er spesielt designet for mer krevende forhold, med funksjoner som valgbar firehjulstrekk, selvblokkerende differensial og høy bakkeklaring. Dette gir en allsidig arbeidshest av en lastebil, like stødig på en byggeplass som på en fjellvei.

Fuso Canter med snøskuffe i snøstorm

Hvorfor Fuso Canter?

Med en kombinasjon av førsteklasses komfort, robust design og fokus på sikkerhet, når Fuso Canter en ny standard i sin klasse. Uansett dine behov, fra vektklasser og hjulbaser til motoralternativer og kabinvarianter, tilbyr Canter en skreddersydd løsning som hjelper deg å få jobben gjort, effektivt og komfortabelt.

Ønsker du et elektrisk alternativ, kan vi anbefale å sjekke ut Fuso eCanter.

Vil du vite mer om Fuso Canter?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Fuso Canter.

Relaterte artikler

Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til

Illustrasjon bremsesystem i en Mercedes-Benz Actros
Nye avanserte sikkerhetsfunksjoner i lastebil

Avanserte sikkerhetssystemer i lastebiler kan bidra til å forhindre ulykker og øke sikkerheten for både sjåfør

Den nye Mercedes-Benz eActros utstilt
Brukt versus ny lastebil - hva skal jeg kjøpe?

Å investere i en lastebil, enten den er ny eller brukt, kan være en betydelig finansiell forpliktelse. Derfor

Mercedes-Benz lastebiler på rekke
Kjøpe eller lease lastebil

Her får du tips og sjekkpunkter når du står over valget om å kjøpe ny eller lease lastebil.