Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Spesialkjøretøy

Med et spesialkjøretøy fra Mercedes-Benz får du innovasjon og sikkerhet, perfeksjon og ansvar, allsidighet og økonomisk effektivitet – alt i én pakke. I tett samarbeid med påbyggere skapes skreddersydde kjøretøy som kombinerer flere tiårs ekspertise med innovasjon, og resultatet er disse imponerende kjøretøyene.

  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Unimog

Unimog fra Mercedes-Benz er enestående i sin klasse og skiller seg ut med sin uovertrufne terrengkapasitet, høy nyttelast og fleksibilitet.

Med et robust design og kraftig ytelse, takler denne ikoniske bilen de mest utfordrende oppgavene og miljøer med enestående letthet.

Unimogs modulære konstruksjon gjør den til den perfekte løsningen for et bredt spekter av bruksområder, fra brann- og redningsoperasjoner til landbruks- og anleggsarbeid.

Econic

Utforsk Econic - den innovative og miljøvennlige nyttekjøretøyløsningen!

Econic imponerer med sin banebrytende design, fremragende komfort og førsteklasses sikkerhetsegenskaper. Denne unike bilen er spesialdesignet for å møte utfordringene i moderne bymiljøer, og er ideell for avfallshåndtering, distribusjon og brann- og redningsoperasjoner.

Med sitt lave innsteg, panoramavindu og ergonomiske førerhus, gir Econic føreren enestående sikt og enkel tilgang til kjøretøyet.

Econic er også et pioner innen bærekraft, og tilbyr alternative drivlinjer som biogass og elektrisk drevne varianter, noe som gir en grønnere og mer effektiv transportløsning.

Andre spesialkjøretøy

Mercedes-Benz tilbyr også en rekke andre spesialkjøretøy, som for eksempel brannbiler, ambulanser, politibiler og militære kjøretøy. Disse kjøretøyene er spesielt designet for å møte kravene og behovene til de ulike bransjene og oppgavene de brukes til.

Se våre spesialkjøretøy her.